duminică, 18 august 2013

Apartamente noi de vanzare in Sibiu zona Kaufland Selimbar


           Apartamente de vanzare in blocuri noi in Sibiu situate in spate la Kaufland Selimbar. Ansamblul cuprinde in prima faza 2 imobile de 5 etaje, cu 48 de apartamente de 2 si 3 camere.
           Prima etapa a dezvoltarii cuprinde constructia primului bloc, cu predarea apartamentelor in luna iunie 2014. Stadiul de predare al apartamentelor fiind de semifinisat avansat , care contin :centrala termica proprie, calorifere, instalatii sanitare si electrice realizate, usa metalica la intrarea in apartament, sapa turnata si pregatita pentru montarea parchetului, pereti tencuiti si gletuiti. Vezi mai jos atasamentul cu finisajele.

            Exista 3 tipuri de apartamente de 2 camere : 
- apartament 2 camere la o suprafata de 40 mp - pret 26500 euro
- apartament 2 camere la o suprafata de 51 mp - pret 37000 euro
- apartament 2 camere la o suprafata de 57 mp - pret 39000 euro
           Apartamentele de 3 camere au un singur tip:
- apartamente de 3 camere la o suprafata de 70 mp - pret 47000 euro

          Etapa dezvoltarii primului bloc se incepe in septembrie 2013 si are ca finalizare luna iunie 2014. Apartamentele se pot rezerva cu un avans de minim 1000 euro, astfel putand rezerva etajul si pozitia preferata si totodata beneficiind si de avantajul programului prima casa care permite rezervarea la fondul de garantare a creditului pentru apartamentele nefinalizate sau aflate in faza de constructie. Vezi aici detaliile
        In continuare va prezentam si planurile apartamentelor. Nu se percepe comision, oferim gratuit consultanta bancara si se accepta si prima casa.

   pentru informatii si programari de vizionare:
Vanzari directe Robert Iordache tel: 0745633772






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu