duminică, 15 septembrie 2013

Apartamente 4 camere de vanzare in Sibiu bloc nou

        Apartamente de 4 camere de vanzare in Sibiu zona Selimbar in Ansamblul Rezidential Cartierul Primaverii, str. Tudor Vladimirescu, imobil constructie noua . Ansamblul cuprinde constructia a 7 imobile tip vila de 2 etaje si cu numai 6 apartamente pe fiecare imobil.
        Apartamentele de 4 camere sunt decomandate, bucatarie inchisa si dotata cu camara, 2 bi, 2 balcoane si un loc de parcare individual inclus in pret. Stadiul de predarea al apartmentelor de 4 camere este de finisat complet la cheie : centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. Toate utilitatiile sunt racordate si toate instalatiile, sanitare si termice, realizate. Finisajul se poate alege de fiecare cumparator dupa gustul sau. 
         Dezvoltatorul pune la dispozitie mai multe modele de finisaje: gresie, faianta, parchet, usi interioare; clientul poate sa aleaga din aceste modele sau sa aleaga din magazin stabilindu-se inainte un buget pentru fiecare . Se ofera garantie din partea constructorului pe structur, finisaje, instalatii, izolatie, acoperis, zidarie etc.
         Termenul de predare al apartamenteleor de 4 camere este in mai 2014, cu posibilitatea de a rezerva apartamentul cu un avans de minim 1000 euro. apartamentele de 4 camere sunt doar 2 pe fiecare imobil, si sunt doar la etajul 1 si etajul 2.
          Pret 53000 euro, Suprafata 88 mp , se accepta si prima casa, nu percepem comision. pentru detalii apelati la agentul nostru direct de vanzari, sau pentru detalii vezi site-ul nostru.
          Robert iordache
tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu